پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی

پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی

پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی

نوع فایل : پاورپوینت  تعداد اسلایدها:24 اسلاید

 

 

 

بهداشت مواد غذایی :

رعايت اصول و موازين بهداشتي در كليه مراحل تهيه ، توليد ، حمل و نقل ، نگهداري ، فروش و عرضه مصرف مواد غذايي در جهت كاهش دادن آلودگي هاي فيزيكي ، شيميايي ، بيولوژيكي را در حدي كه براي سلامت انسان زيان آور نباشد .

 

 

بطور كلي عوامل كه موجب فساد مواد غذايي مي شوند عبارتند از :

 

الف ) عوامل ميكروبيولوژي شامل : ميكروبها ، انگلها ، حشرات و جوندگان

1 – از طريق تخريب ساختمان مواد غذايي و تجزيه تركيبات مغذي موجود در آنها

2 – از طريق آلوده كردن مواد غذايي بر اثر ترشح سم يا آلودگي به خود ميكروب

ب ) عوامل فيزيكي ، حرارت ، نور ، رطوبت ، زمان

ج ) عوامل شيميايي و بيوشيميايي

 

 

 


خرید آنلاین